Voordelen van Rappórt

Sterk netwerk

Rappórt is een netwerkorganisatie van bewindvoerders. Bij ons werk je als zelfstandig ondernemer en word je ondersteund met alle faciliteiten die je voor je werk nodig hebt. Je profiteert van de kennis en ervaring van de andere bewindvoerders uit ons netwerk. Je staat er bij Rappórt nooit alleen voor.

Opleiding en stage

Je volgt een basisopleiding tot bewindvoerder, die je klaarstoomt voor de praktijk. Na je start krijg je het eerste jaar nog twee dagen per week goede begeleiding op een van onze regiokantoren. Daarnaast doe je nog minimaal twee maal per jaar een nascholing voor meer verdieping op bepaalde vakgebieden.

Handboek

Je krijgt toegang tot ons uitgebreide, online en altijd up to date handboek in Scienta. Hierin zijn uitgewerkt alle binnen de bewindvoerderspraktijk voorkomende procedures, protocollen en checklists.

Digitale dossiers

Je maakt gebruik van een speciaal voor jou ingericht en compleet uitgerust automatiseringssysteem om alle dossiers te beheren. Het bevat alle gereedschappen voor de bewindvoerder. Dit goed beveiligde webbased systeem kan overal geraadpleegd worden ook door jouw cliënt. Bovendien kan een collega bewindvoerder voor je waarnemen tijdens afwezigheid.

BPBI

Je wordt lid van de branchevereniging voor professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders. Met het lidmaatschap toon je aan dat je voldoet aan hoge kwaliteitseisen en tevens geef je daarmee steun aan de verdere ontwikkeling van kwaliteit van onze beroepsgroep.

Eigen baas

Je kunt voor een groot deel zelf je werktijden bepalen. Je kan werken vanuit huis, het werk met je partner doen of personeel aannemen. Kortom, je kunt werk en privé combineren zoals jij dat wilt.